1a FASE

Pensant en programes de la TV on millorar l'experiència virtual, se m'havien acudit programes d'entrevistes o Telenotícies, són programes on la interacció és molt limitada, l'espectador es deixa portar per les paraules i/o per les imatges que el presentador explica, però no per allò que veu.

M'imagino un plató on enlloc de parets hi haguessin pantalles de projecció, aquestes pantalles tindrien un projector al darrera connectat a un ordinador, des don es podria enviar la informació del que es voldria projectar.
El presentador, situat en un plató quadrat o circular de 180 graus, tindria al davant una càmera mòbil, la qual enfocaria a cada una de les pantalles.

Aquesta imatge representaria la notícia o l’experiència de l’entrevistat i aconseguiria una vivència més real del que s’està explicant, donaria la sensació que el personatge o el presentador està allà mateix. 

Caldria pensar en vestuari, il·luminació, etc. segons cada escenari projectat.

Altres dispositius móbils, com ara l'Ipad, l'Iphone, etc..podrien veure aquesta projecció i moure el punt de vista de la imatge al seu gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario