Guió i Story

Creació d'un guió de telenotícies, cerca d'imatges referents a les notícies del guió.


Notícies que es projectaran:
- Terratrèmol de Japó
- Massa d'aigua a l'univers


Bona nit, comencem el programa amb una notícia d’última hora:

1-Un terratrèmol de 8,9 graus a l'escala de Richter, a la costa nord-est del Japó a 130 quilòmetres de terra ferma, ha desencadenat un gran tsunami amb onades de fins a 10 metres, aquest ha tocat terra una hora després davant la ciutat de Senday i ha arrasat el litoral nipó.
El sisme ha provocat centenars de morts, ferits i desapareguts, entre ells tres ciutadans espanyols. El Japó reconeix 133 morts i 531 desapareguts però l'agència de notícies nipona parla de més d'un miler de víctimes mortals i un mínim de 88.000 desapareguts.
Hi ha importants destrosses materials i s'ha decretat l'alerta nuclear.

Informarem amb detall d’aquesta notícia al pròxim programa.


2-Dos equips de científics liderats per investigadors de l’institut de tecnologia de Califòrnia, han descobert la major I més distant reserva d’aigua a l’univers.
La quantitat d’aigua trobada en forma de vapor es al menys 140 bilions de vegades la quantitat d’aigua que podríem trobar, sumant l’aigua de tots els oceans de la terra.
Aquesta immensa quantitat de vapor d’aigua s’ha trobat a un nucli de galàxies situat a 12.000 milions d’anys llum de la terra. Aquests nuclis solen estar envoltats de forats negres súper-massius.


Tornem de seguida amb aquesta i altres qüestions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario